Pelisäännöt


Hahmojen lukumäärä:
Nimrithissä pelaaja voi luoda niin monta hahmoa kuin haluaa. Jokaisella hahmolla pitää kuitenkin muistaa pelata. Turhia hahmoja ei kannata luoda.

Maksimipelimäärä:
Pelaaja voi ottaa itselleen niin monta peliä kuin arvelee jaksavansa pitää yllä. Joskus pelejä olisi mukava vain haalia, mutta aina on hyvä pitää mielessä, että voi tulla tilanteita, jolloin saa useamman vastauksen kerralla.

Ikärajalliset pelit:
Jos pelissä esiintyy väkivaltaa tai seksiä, pitää tämä ilmoittaa varoituksella pelin ensimmäisessä viestissä.

Aikajana:
Nimrithissä pelaajan on suotavaa tehdä aikajana, josta näkee mikä peli on tapahtunut missäkin järjestyksessä.

Ei pelausta hahmolla ennen sen hyväksymistä:
Uudella hahmolla ei saa pelata ennen kuin se on hyväksytty. Hahmon hyväksymisessä voi mennä jonkin aikaa, mutta olethan ystävällinen ja odotat kärsivällisesti. Me teemme parhaamme.

Ei muiden peleihin ilman lupaa:
Muiden peleihin ei saa mennä ilman lupaa. Seuraa voi hakea seuranhausta.

Yleiset säännöt


Muistetaan käytöstavat:
Muistetaan yleiset käytöstavat. Käyttäydytään mukavasti tosia kohtaan. Ei aiheuteta riitoja tai draamaa eikä varsinkaan kiusata tai syrjitä toisia. Kaikkien on paljon mukavampi pelata ja olla jos ilmapiiri toivottaa tervetulleeksi. Otetaan toiset huomioon ja pidetään Nimrith kaikille avoimena ja lämpöisänä paikkana.

Spämmi:
Spämmääminen tarkoittaa monen viestin lähettämistä peräkkäin. Edellistä viestiä voi muokata sen edit-kohdasta. Viestiin lisätty kohta kannattaa merkitä jollain tavalla, jotta toiset ymmärtävät viestin sisällön muuttuneen.

Sääntöjen noudattaminen:
Kaikkia sääntöjä on noudatettava, jotta kaikilla olisi mukavaa ja että kaikki toimisi niin kuin pitää.